Denne dukket opp hos Stikkav.no opptil 60% rabatt selv på Topo3000 – dvs 99 kr pr kart, da er vi nede på finn nivå og gratis frakt i tillegg! . Normalt koster disse 259kr.

Men prøvde å finne ut når de var ajourført, og fikk svar, men også at det hadde bare 1-2 stk av hvert kart, og at det skulle være siste versjon. Men fikk ikke når de var ajourført.

Bestilte 16 kart, og fikk 12. Butikken meldte at:

Ajourført før 2017 er fjernet fra ordren etter avtale. 1 tittel var dessverre utsolgt, så var litt treg.

Men av de 12, var 6 samme revisjon som de jeg hadde… så regnet med at det var mulig å få en prisreduksjon slik at de fikk ryddet opp. Men de ønsket at jeg brukte angreretten. Da må jeg betale retur. Hadde jeg fått litt avslag kunne jeg solgt de på finn til våren. Men finn er tregt.

En OK løsning alt i alt.

Men det ble da noen.

Ajourført 2022

Dette hadde jeg ikke fra før.

Ajourført i 2019

Børgefjell er også nytt i min samling

Ajourført i 2020.

Også nytt i samlinga

Ajourført i 2020

Utvidelse mot vest fra de jeg har

Ajourført i 2017

Her blir det å bytte det jeg har

Her er det vel blitt mye nye hytter.

Samlinga over Norges-serien er snart komplett over de steder jeg ønsker

Topo3000 samlinga

Turkartsamlinga.

Disse gikk i retur, dog ikke veldig enkelt, fikk ikke returnert via Klarna sitt system, og jeg måtte betale returfrakta på 73 kr. Alle disse var samme versjon som jeg hadde, og er siste versjon. Ser ut som det blir trykt opp mindre og mindre kart.

Returprosessen ble løst etter litt frem og tilbake, men Stikkav levd ikke opp til navnet sitt! Heller motsatt og ryddet veldig raskt opp🤩.

Prøvde å legge de ut på finn, helt uten respons til 100kr stk! Litt synd for alle parter, både for selger og mulige kjøpere. Men ca 7 kr mer Per kart er fortsatt veldig billig.